Kuka minä olen?

Olen peruskoulutukseltani psykologi ja työskennellyt viimeiset 11 vuotta Seinäjoen mielenterveyskeskuksessa hyvin erilaisista mielenterveydellisistä ongelmista kärsivien ihmisten kanssa. Psykiatrian poliklinikan potilastyö on ollut mielenkiintoista ja haastanut syventämään tietämystä kahdenkeskisestä psykoterapeuttisesta keskusteluhoidosta.

Niinpä hakeuduin dynaamisen yksilöpsykoterapian erityiskoulutukseen 2008  ja olen saanut psykoterapeutin ylemmän erityistason pätevyyden ja Kela-oikeudet keväällä 2012 ja aloittanut vastaanoton Seinäjoella. Asiakaskuntaani kuuluu sekä nuoria aikuisia että työikäisiä. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse (miel. iltaisin) tai sähköpostilla ja varataan tutustumisaika. Vastaan mielelläni myös  kysymyksiisi psykoterapiasta. Vastaanottoni sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyllykalliolla  Prisman kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Pidän kovasti vanhasta viisaudesta ”elämää eletään eteenpäin ja pyritään ymmärtämään taaksepäin”. Tämä lausahdus sopii hyvi psykoterapiankin maailmaan. Tulevaisuus on meiltä  peitossa, vielä kulkematon polku. Mutta jo kuljettuun tutustuminen ja sen sen tapahtumien parempi ymmärtäminen rikastuttaa elämäämme ja auttaa ymmärtämään tätä hetkeä ja kenties helpottaa edessä olevaa matkantekoa.  Tervetuloa polulle!

 

 

20140406_120854(2)

Yhteystiedot:

Timo Latva-Mäenpää

Mäkitie 7  60510 Hyllykallio

Puh 040-5719079

s-posti: timo@psykoterapiapolku.fi

Top